hipster girl graphic designer grafisch ontwerper vormgever creatief vormgeving logo illustratie huisstijl vrouwelijk botantisch digitle illustratie proceatie ipad
Zoeken
  • Evelyn Lacruz-Dieke

De minder leuke kant van ondernemen...

In deze post is gebruikt gemaakt van affiliate links.


Tja... Bij het ondernemen horen ook de zakelijke, minder leuke dingen zoals boekhouden. Als je mij kent, dan weet je dat ik best goed ben met cijfers en dat ik ook goed kan organiseren. Echter betekent dat niet dat ik bepaald vrolijk wordt van boekhouden! Ik heb een heleboel onderzoek gedaan naar goede boekhoudsoftware omdat ik de laatste jaren wel geleerd heb dat als je iets makkelijker kan maken, je dat vooral wel moet doen! Ik wilde absoluut een programma hebben dat gekoppeld kan worden aan mijn bankrekening en geautomatiseerd facturen kan opmaken. Als het dan ook nog automatisch de balans opmaakt en de hoeveelheid af te dragen BTW berekent, dan ben ik om!


Dus sinds een tijdje gebruik ik MoneyMonk en ik ben er echt zo blij mee! Een superhandig en makkelijk boekhoudprogramma speciaal voor ZZP’ers. Zoals ik al zei, facturatie, btw-aangifte, urenregistratie, ritregistratie, inclusief app en ook nog geschikt voor samenwerking met je boekhouder/accountant. Maar er zit ook een mooi systeem in om projecten te ordenen en per project of taak uren te schrijven, die je kunt koppelen aan een bepaalde klant of aan je eigen bedrijf. Zo kun je precies verantwoorden aan de klant welke uren je waaraan hebt gewerkt maar ook voor jezelf heb je een duidelijk overzicht hoeveel uur je waaraan kwijt bent!

De software is duidelijk en intuïtief en ze bieden zelfs een gratis opstartservice aan. Je wordt dan gebeld door één van de mensen van MoneyMonk en ze nemen dan alle tijd om de software met je te doorlopen en zelfs uit te testen.


Omdat ik hier oprecht over te spreken ben en jou ook een makkelijke boekhouding gun, raad ik je aan om MoneyMonk ook eens te proberen… Via mijn persoonlijke link krijg je het eerste jaar maar liefst 25% korting! Trouwens, je krijgt altijd een gratis proefmaand en wanneer je korter dan één jaar staat ingeschreven bij de KvK krijg je sowieso al starterskorting!

Ik ben dus laaiend enthousiast en raad deze handige software van harte aan!


Tot snel,

Evelyn!


Affiliate links:

https://www.moneymonk.nl/aanbeveling/evelyn39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven