hipster girl graphic designer grafisch ontwerper vormgever creatief vormgeving logo illustratie huisstijl vrouwelijk botantisch digitle illustratie proceatie ipad
Zoeken
  • Evelyn Lacruz-Dieke

Welkom! Wat leuk dat je er bent!

Hey! Wat leuk dat je op mijn website bent komen kijken.

Mijn naam is Evelyn en ik ben een creatief ontwerper. Misschien heb je al even rondgekeken op mijn website en heb je iets van mijn werk gezien. Zo niet, dan zal ik hier nog even kort beschrijven wat ik doe. Creatief, zo beschrijven veel mensen mij! Ik heb een ontzettend brede interesse en oog voor detail. Ontwerpen en tekenen vind ik ontzettend leuk en zodoende ben ik mij gaan verdiepen in het werk van creatief ontwerper. Ik werk ook met veel plezier in het onderwijs en de kinderopvang maar ik houd van afwisseling en wilde graag mijn eigen bedrijf beginnen. En zo is op 1 april 2021 Evelyn Creative Design geboren!

Je kunt bij mij terecht voor het ontwerp van logo's, flyers, visitekaartjes etc. maar ook voor illustraties of portretten. Maar ik kan nog veel meer voor je doen! Onder 'Diensten' kun je hier alles over vinden, wat ik allemaal aanbied, hoe we te werk gaan en mijn tarieven. Mocht je nog iets missen, voel je vrij om mij te berichten en dan informeer ik je graag!


En dan nu ook nog blogs gaan schrijven? Tja, als je mij kent, hoor je me het al zeggen, waarom niet?! Vrijwel elke websitehosting biedt, naast de websitemaker, standaard een onderdeel om eenvoudig in te bloggen aan. Dus ik dacht, waarom zou ik het niet gewoon proberen! Dit is dus mijn eerste blogpost, een korte, ter introductie.

Maar waar zal ik dan zoal over bloggen? Mijn blogs zullen gaan over creatief ontwerp (natuurlijk!), vormgeving, materialen, inspiratie en nieuwe ontwikkelingen. Maar ik zal zo nu en dan ook schrijven over wat mij bezighoudt, zoals een mooi boek of leuke serie, lekker eten of over wooninspiratie!


Mocht je suggesties of vragen hebben, schroom niet!


Tot snel!

Liefs, Evelyn.

17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven